Skilderye

Beskrywing van die skildery Giacomo Quarenghi Hermitage-teater

Beskrywing van die skildery Giacomo Quarenghi Hermitage-teater


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In die historiese deel van St. Petersburg word meesterstukke en eenvoudig interessante argitektuurvoorwerpe letterlik by elke stap gevind. Onder hulle is die gebou van die Hermitage-teater op Palace Embankment. Die historiese struktuur is in die XVIII eeu opgerig. by dekreet van keiserin Catherine II. is slegs die fasade in die finale weergawe later, twee dekades later, ontwerp.

Die keiserin is toevertrou om die projek te ontwikkel en te implementeer aan die beroemde argitek aan die hof, die Italiaanse Giacomo Quarenghi. Die buitelander hou van die pragtige argitektoniese strukture wat voorheen in die hoofstad gebou is.

Die teater se gebou is opgerig op die terrein waar die Winterpaleis, wat onder Peter I gebou is, voorheen geleë was, en die hoofgedeelte, gerustifiseer (met behulp van gips, wat volume gee), bestaande uit 2 verdiepings, is ontwerp.

Tussen die rhizolites (dit is dele van die hoofgebou wat langs die hele lengte van die struktuur langs die fasade uitsteek, simmetries tot die middellyn), is daar 'n loggia. Quarenghi se opvoeringsaal is ontwikkel op grond van die projek van sy landgenoot A. Palladio, wat die teater in die Italiaanse stad Vicenza gebou het.

Hy het die sitplekke in die ouditorium met 'n amfiteater gerangskik, waardeur elke kyker 'n wye uitsig oor die hele omliggende ruimte gekry het. 'N Dosyn kolomme wat rondom die saal geplaas is, verberg nisse - beeldhouwerke van die Griekse god Apollo en sy muses is gebruik om dit te versier. Klein pye bo die nisse was versier met medaljes met profiele van prominente teaterfigure, Russies en Wes-Europese.

Vir versiering is marmer in drie skakerings gekies - wit, grys, pienk. Die helder pienk kolomme lyk mooi teen die agtergrond van gryswit mure.

Tydens die konstruksiefase het die keiserin herhaaldelik beveel om die binneland weer op te rig en die binneruim te verander. In ooreenstemming met die wysigings van die koninklike persoon, het die afmetings van die verhoog en die stalletjies in die ouditorium verander.

Na die dood van Catherine II het moeilike tye vir die teater aangebreek. Aanvanklik is dit gesluit, toe beveel Paul I die hervatting van die opvoering, maar beveel om die interne situasie wesenlik te verander.

Historiese fragmente van die oorspronklike gebou - balke en houtvloere - word slegs op een plek bokant die voorportaal bewaar.

Sedert die konstruksie het die gebou se voorkoms aansienlike veranderings aangebring, en die moderne voorkoms lyk baie soos die oorspronklike struktuur.

Tans behoort die teatergebou aan die Hermitage.





Vasnetsov Verf Ivan Tsarevich en die grys wolf


Kyk die video: Gedenkdiens Mnr Pieter van Zyl, voormalige Hoof van Laerskool Drie Riviere. 1 Julie 2020 (Julie 2022).


Kommentaar:

  1. Cranly

    Great, very useful information

  2. Virn

    Jy is verkeerd. Ek kan dit bewys. Skryf vir my in PM.

  3. Tekinos

    And of course we wish:

  4. Kazuru

    The matchless message, is interesting to me :)

  5. Maugar

    Yes you are talented people



Skryf 'n boodskap